Aukce nemovitostí: Rychlý prodej za MAXIMÁLNÍ CENU!
10. 05. 2024

Aukce nemovitostí: Rychlý prodej za MAXIMÁLNÍ CENU!

 Nadchází čas prodeje vaší nemovitosti? Chcete ji prodat rychle a za maximální cenu? Co takhle zvážit aukci?

 Pomůžeme Vám  aukci uspořádat. Zde jsou tři důvody, proč je aukce skvělou volbou:

  1. Maximální tržní cena: Aukce není jen o tom, že vaši nemovitost prodáte. Je to také o dosažení nejvyšší možné ceny. Tím, že vytvoříme soutěživé prostředí mezi potenciálními kupujícími, budete mít šanci získat více, než jste si kdy mysleli. Každý kupující bude mít možnost zvýšit svou nabídku a tím i cenu vaší nemovitosti.
  2. Rychlost prodeje: Řada majitelů nemovitostí si cení rychlosti a efektivity. Aukce poskytuje pevně stanovený termín, během kterého se celý prodej uskuteční. To znamená, že nemusíte čekat měsíce, než se najde kupující. Prodej proběhne rychle a bez zbytečného zdržování.
  3. Transparentnost procesu: Jedním z hlavních benefitů aukce je transparentnost. Každý zájemce má stejný přístup k informacím a stejné podmínky pro účast v aukci. To znamená, že celý proces je férový a důvěryhodný. Jako váš realitní makléř se postarám o to, aby všechny kroky byly jasné a transparentní, což vám poskytne klid a jistotu během celého procesu prodeje.

Podívejte se na video vzorové aukce a přesvědčte se sami!

https://www.youtube.com/watch?v=JJsR7EFWzn0

 

Ať už je váš důvod pro prodej jakýkoliv, můžete se spolehnout na mou podporu a odborné poradenství, abychom společně dosáhli nejlepšího možného výsledku.

Pokud máte zájem o prodej vaší nemovitosti prostřednictvím aukce nebo potřebujete další informace, neváhejte mě kontaktovat. Jsem tu, abych vám pomohl najít nejlepší řešení pro vaše potřeby.

RK Dalibor Žáček
Autor: RK Dalibor Žáček

Naše RK byla založena v roce 1990, jako první v Č. Budějovicích a jsme zakládajícím členem Asociace realitní kanceláří ČR.

Pro svou práci využíváme ty nejmodernější nástroje prezentace nemovitosti. Videoprohlídky nemovitosti,  homestaging a virtuální homestaging nemovitosti, zpracování 3D půdorysů nemovitosti, zpracování vlastní webové stránky nemovitosti a její prezentaci na sociálních sítích atd.

Neváhejte se na nás obrátit i v případě, že potřebujete pouze radu či konzultaci z oboru nemovitostí, včetně ocenění Vaší nemovitosti zdarma.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Odhad ceny nemovitosti ZDARMA

Spočítejte si orientační cenu vaší nemovitosti.

Spočítat ZDARMA